Η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία" εξαγόρασε την "Κάμπος Χίου"

Η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία" εξαγόρασε την "Κάμπος Χίου"

Η "Ελληνικά Γαλακτοκομεία" γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την ολοκλήρωση της εξαγοράς της "Κάμπος Χίου".

Η εταιρία, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, δεσμεύεται να διαφυλάξει τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα παραγωγής των προϊόντων που παραλαμβάνει, αξιοποιώντας τα αγνά φρούτα και την εξαιρετική πρώτη ύλη της Χίου.

Η στρατηγική αυτή κίνηση ενισχύει τη θέση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία στην αγορά και ανοίγει νέους δρόμους για την κατάκτηση νέων αγορών για την προσφορά μιας ευρύτερης γκάμας προϊόντων στην κατηγορία των χυμών.

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε." στοχεύει, όπως αναφέρει, να επενδύσει περαιτέρω στην καινοτομία και το  όραμα των μετόχων της "ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ" και να αναδείξει την εταιρεία σε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των χυμών, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας του ιστορικού νησιού.

Το μέλλον της αυτοκίνησης διαμορφώνεται από την τεχνολογία, την πράσινη μετάβαση και τη ζήτηση για ευέλικτα μοντέλα χρήσης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Περισσότερα από Forbes

Οικογένεια Σαράντη: Η "παγκόσμια Δωδώνη", οι επενδύσεις των 300 εκατ. και το άκυρο στη ΔΕΛΤΑ

Πώς ένα τυροκομείο στα Τρίκαλα έφτασε να γίνει σήμερα ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία των 15 θυγατρικών στον κόσμο.

Νέο ρεκόρ εξαγωγών για τη φέτα το 2024

Η συνολική ετήσια παραγωγή φέτας ανέρχεται σε περίπου 140.000 τόνους. Ποσοστό άνω του 65% κατευθύνεται στις εξαγωγές.