Το Forbes Cyprus αποκαλύπτει τη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit

Το Forbes Cyprus αποκαλύπτει τη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit

Το Forbes Cyprus ανακοινώνει τις τελευταίες προσθήκες στη διακεκριμένη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit, μιας κορυφαίας παγκόσμιας εκδήλωσης, με την υποστήριξη της payabl., που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μερικά από τα πιο λαμπρά και καινοτόμα μυαλά του κλάδου του fintech, παρέχοντας μια μοναδική πλατφόρμα για thought leadership, δικτύωση και συνεργασία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις από ηγέτες του κλάδου, οραματιστές και παράγοντες που έχουν διαμορφώσει το τοπίο της χρηματοδότησης και της τεχνολογίας. Οι ομιλητές, οι οποίοι διαθέτουν πλούσια γνώση και εμπειρία, θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του fintech.

Οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι οι εξής:

- Georg Hauer, σύμβουλος fintech, μέλος διοικητικού συμβουλίου και επενδυτής, πρώην γενικός διευθυντής της N26.

- Sarah Finegan, επενδυτής στην Antler, συμπαρουσιάστρια της σειράς podcast "At the Cap Table".

- Uri Poliavich, Διευθύνων Σύμβουλος της Soft2Bet, με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

- Umang Sota, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων στο Checkout.com με δεκαετή εμπειρία στην προώθηση της καινοτομίας στο Fintech.

- Andreas Vlachos, Διευθυντής Ανάπτυξης της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο.

- Pedro Batista, Fintech Chief Executive Officer, διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε τραπεζικές εταιρείες του Fortune 500.

- Mila Khrapchenko, Συν-διευθύνων σύμβουλος και συνιδρύτρια της Ameetee.

- Taner Akcok, επικεφαλής του API Banking στην Deutsche Bank και σύμβουλος στο Boston Consulting Group Digital Ventures.

- Alexander Konovalov, συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος της vidby, ουκρανικής καταγωγής serial tech entrepreneur.

- Beny Rubinstein, σύμβουλος σε στρατηγική και καινοτομία - Israeli Ecosystem Development.

- Simone Paul Tamussin, Αντιπρόεδρος του τμήματος Global Product Management & Development στη Mastercard.

- Ugnė Buračienė, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου payabl., Πρέσβειρα για την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αμοιβών Γυναικών (European Women Payments Network).

- Alejandro Repetto, Αργεντινός στοχαστής του μέλλοντος, επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας, σύμβουλος και καθηγητής.

- David Gyori, Διευθύνων Σύμβουλος της Banking Reports, τοπ 10 global thought leader στο fintech.

- Alex Mifsud, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της WEAVR.IO με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία.

- Meaghan Johnson, ερευνήτρια με πάνω από 10 χρόνια στον ψηφιακό τραπεζικό χώρο, Fintech contributor στο Forbes.

- Ben Goldin, ειδικός στο digital banking και το fintech με εμπειρία άνω των δύο δεκαετιών, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της PLUMERY.

- Και πολλοί ακόμη ομιλητές!

Οσοι δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Νοεμβρίου 2023 θα επωφεληθούν της έκπτωσης Early Bird 15% που προσφέρει το Forbes Cyprus.  Μην χάσετε αυτή την αποκλειστική ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο The Future of Fintech Summit με μειωμένη τιμή. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς NOV15 κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Κινηθείτε γρήγορα, καθώς υπάρχουν λιγότερα από 50 διαθέσιμα εισιτήρια σε αυτή τη μειωμένη τιμή.

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση, να εξερευνήσετε την ατζέντα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.fintechexpo.eu/.

Οπτικό υλικό

Μπορείτε να βρείτε το εξώφυλλο και την ατζέντα της εκδήλωσης στον σύνδεσμο εδώ.

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις σχετικά με το συνέδριο ή ακόμη και για κάποιο σχόλιο αναφορικά με μελλοντικές εκδηλώσεις του Forbes Cyprus, ή και για μια γνωριμία με τους συνεργάτες του, επικοινωνήστε με την επικεφαλής επικοινωνίας, Inna Lohvin, στο inna@aivitam.vc.

Σχετικά με τους διοργανωτές

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Cyprus, είναι οι διοργανωτές του Forbes Cyprus The Future of Fintech Summit 2023.

Η Aivitam Ventures τα συνδυάζει όλα – venture fund, "θερμοκοιτίδα" startups", accelerator, παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ για startups και εταιρείες τεχνολογίας. Επίσης, η εταιρεία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διεξαγωγής εκδηλώσεων του Forbes στην Κύπρο.

Περισσότερα από Forbes

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023 - Success Case as the Inaugural Event

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus "20 Women in Tech Awards 2023": Μια βραδιά γιορτής, αναγνώρισης και έμπνευσης

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 150 διακεκριμένοι καλεσμένοι, αποτέλεσε μια γιορτή που είχε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα αξιόλογα επιτεύγματα των γυναικών που διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Rising to the Top: Συμβουλές ειδικών για γυναίκες που αναζητούν ηγετικό ρόλο στην καριέρα τους

Στις 8 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων "Women in Tech" του Forbes Cyprus στη Λεμεσό.

Αξιοποιώντας το μέλλον του Fintech: Τελειώνει ο χρόνος για εγγραφές στο Forbes Cyprus Future of Fintech Summit

Καθώς ο χρηματοπιστωτικός κόσμος συνεχίζει να αναδιαμορφώνεται από τη δύναμη της τεχνολογίας, το Forbes Cyprus Future of Fintech Summit powered by payabl. αναδεικνύεται σε σημαντικό συμβάν και τα χρονικά περιθώρια για να λάβετε μέρος λήγουν.

1ο Real Estate Conference του Capital.gr και του Forbes Greece "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate"

Οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις που παρουσιάζει η εγχώρια αγορά ακινήτων τέθηκαν στο επίκεντρο του 1ου Real Estate Conference, το οποίο διοργάνωσε το Capital.gr και το Forbes Greece.

Δείτε το συνέδριο real estate που διοργάνωσαν το Capital.gr και το Forbes Greece

Με θέμα "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate".

Ενδυναμώνοντας τη γυναικεία ηγεσία: Συμβουλές από κορυφαίες γυναίκες στην τεχνολογία

Στο δυναμικό πεδίο της τεχνολογίας, το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων παραμένει μια πρόκληση, καθώς μόλις το 32% των γυναικών κατέχουν υψηλές θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Forbes 30 Under 30 Greece: Δείτε το event που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στις 6/11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου η ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά η ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr.