Αξιοποιώντας το μέλλον του Fintech: Τελειώνει ο χρόνος για εγγραφές στο Forbes Cyprus Future of Fintech Summit

Αξιοποιώντας το μέλλον του Fintech: Τελειώνει ο χρόνος για εγγραφές στο Forbes Cyprus Future of Fintech Summit

Καθώς ο χρηματοπιστωτικός κόσμος συνεχίζει να αναδιαμορφώνεται από τη δύναμη της τεχνολογίας, το Forbes Cyprus Future of Fintech Summit powered by payabl. αναδεικνύεται σε σημαντικό γεγονός και τα χρονικά περιθώρια για να λάβετε μέρος λήγουν.

Το παγκόσμιο αυτό γεγονός θα λάβει χώρα στις 7 - 8 Δεκεμβρίου και θα παρευρεθούν στελέχη από τον κλάδο του fintech, επενδυτές, αξιωματούχοι και ειδικοί από όλο τον κόσμο. Με 1000+ συμμετοχές, 40+ ειδικούς ομιλητές και 100+ εταιρείες από τον χώρο του fintech, εκπροσωπώντας 20+ χώρες, αυτή η Σύνοδος δεν αποτελεί απλά μια εκδήλωση, αλλά μια συνάντηση των πιο έξυπνων μυαλών στον χώρο του fintech. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στο παρακάτω link: www.fintechexpo.eu.

Δικτύωση με ειδικούς

Η Σύνοδος αυτή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης με ηγέτες του κλάδου. Η δύναμη της συνεργασίας έγκειται στις επαφές που αποκτάμε, και σε αυτή τη Σύνοδο, θα παρευρεθείτε σε ένα περιβάλλον που ευνοεί την προώθηση νέων συνεργασιών και συμπράξεων που θα μπορούσαν να αλλάξουν το μέλλον του fintech.

Μια "βαθιά ματιά" στον χώρο του Fintech

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε γνώσεις εκτός του συνηθισμένου. Αναμένονται ενδιαφέροντα πάνελ και παρουσιάσεις που θα προσφέρουν μια "βαθιά ματιά" στις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο του fintech. Οι συζητήσεις αναμένονται να είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικές, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση του σημερινού τοπίου στον χώρο του fintech.

Επενδυτικές ευκαιρίες

Για όσους ενδιαφέρονται για επενδυτικές ευκαιρίες, η Σύνοδος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά υποσχόμενες startups στον χώρο του fintech και επενδυτικές προοπτικές με δυνατότητα να αλλάξουν το χρηματοπιστωτικό τοπίο. Είτε είστε επενδυτής που αναζητά την επόμενη μεγάλη ευκαιρία (next big thing) είτε είστε επιχειρηματίας που αναζητά τους κατάλληλους χρηματοδότες, τότε πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία πρέπει να παρευρεθείτε.

Ενημερωθείτε για τις πολιτικές και κανονισμούς που επηρεάζουν το fintech

Έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες πολιτικές και κανονισμούς που επηρεάζουν το οικοσύστημα του fintech. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με αξιωματούχους για να κατανοήσετε καλύτερα το συνεχώς εξελισσόμενο ρυθμιστικό τοπίο.  Η Σύνοδος παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα για να συμμετάσχετε σε αυτούς τους κρίσιμους διαλόγους που διαμορφώνουν το μέλλον του fintech.

Γίνετε μάρτυρες νέων καινοτομιών

Η Έκθεση Καινοτομίας (Innovation Showcase) στη Σύνοδο αναμένεται να αποτελέσει μια οπτική πανδαισία τεχνολογικών λύσεων αιχμής. Οι εταιρείες fintech που βρίσκονται στο προσκήνιο θα παρουσιάσουν καινοτομίες που ξεπερνούν τα όρια του εφικτού. Θα μπορείτε να δείτε τεχνολογικές πρωτοπορίες που διαμορφώνουν το μέλλον του χρηματοπιστωτικού τοπίου.

Μην χάνετε χρόνο - Το μέλλον σας στο FinTech σας περιμένει!

Είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση που εκφράζει την εξέλιξη του fintech. Κάθε στιγμή που περνάει, η ευκαιρία σας για να δικτυωθείτε, να μάθετε, να επενδύσετε, να κατανοήσετε τους κανονισμούς και να γίνετε μάρτυρες καινοτομιών απομακρύνεται. Ακόμη, θα μπορέσετε να γνωρίσετε τους χορηγούς των οποίων η γενναιόδωρη υποστήριξη συνέβαλε καθοριστικά στην πραγματοποίηση αυτή της πρωτοποριακής εκδήλωση: payabl., Soft2Bet, Ameetee και Vidby.

Αδράξτε την ευκαιρία, εξασφαλίστε τη θέση σας στο www.fintechexpo.eu και παρευρεθείτε στην επαναστατική αυτή εκδήλωση για το fintech. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη,  δηλώστε συμμετοχή στο Forbes Cyprus Future of Fintech Summit και γίνετε μέρος του μετασχηματισμού που αναδιαμορφώνει το χρηματοπιστωτικό τοπίο. Κλείστε τη θέση σας στο www.fintechexpo.eu.

Περισσότερα από Forbes

Πόσο έπεσε η αξία των κορυφαίων fintech startups μετά το "μαχαίρι" στις χρηματοδοτήσεις

Όπως σε κάθε "φούσκα" που σκάει, ορισμένες μειώσεις είναι πολύ μεγάλες: 79% για την Klarna και 74% για την Chime.

Οι 50 πιο "καυτές" fintech startups

Παρά τα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ορισμένες νεοφυείς επιχειρήσεις χρηματοοικονομικής τεχνολογίες -ιδίως αυτές που "υπηρετούν" άλλες εταιρείες- ευημερούν.

Το gamification μέλλον της fintech και της τραπεζικής: 5 μαθήματα από το iGaming

Το gamification είναι εδώ και καιρό τομέας ενδιαφέροντος για τράπεζες και εταιρείες fintech.

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023 - Success Case as the Inaugural Event

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus "20 Women in Tech Awards 2023": Μια βραδιά γιορτής, αναγνώρισης και έμπνευσης

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 150 διακεκριμένοι καλεσμένοι, αποτέλεσε μια γιορτή που είχε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα αξιόλογα επιτεύγματα των γυναικών που διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Rising to the Top: Συμβουλές ειδικών για γυναίκες που αναζητούν ηγετικό ρόλο στην καριέρα τους

Στις 8 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων "Women in Tech" του Forbes Cyprus στη Λεμεσό.

1ο Real Estate Conference του Capital.gr και του Forbes Greece "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate"

Οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις που παρουσιάζει η εγχώρια αγορά ακινήτων τέθηκαν στο επίκεντρο του 1ου Real Estate Conference, το οποίο διοργάνωσε το Capital.gr και το Forbes Greece.

Δείτε το συνέδριο real estate που διοργάνωσαν το Capital.gr και το Forbes Greece

Με θέμα "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate".

Ενδυναμώνοντας τη γυναικεία ηγεσία: Συμβουλές από κορυφαίες γυναίκες στην τεχνολογία

Στο δυναμικό πεδίο της τεχνολογίας, το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων παραμένει μια πρόκληση, καθώς μόλις το 32% των γυναικών κατέχουν υψηλές θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Το Forbes Cyprus αποκαλύπτει τη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit

Το Forbes Cyprus ανακοινώνει τις τελευταίες προσθήκες στη διακεκριμένη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit, μιας κορυφαίας παγκόσμιας εκδήλωσης, powered by payabl., που θα πραγμαοποιηθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Forbes 30 Under 30 Greece: Δείτε το event που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στις 6/11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου η ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά η ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr.