Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, διακρίθηκε από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας με το βραβείο Κούρος Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, σε μια λαμπερή τελετή, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.
Το βραβείο παρέλαβε ο Παύλος Σεπετάς, Operations & Tech Director της εταιρείας, ο οποίος έχει καθοριστική συμβολή στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας. Τα τελευταία 4 χρόνια η ενασχόληση του εστιάζεται στην αποτελεσματικότερη οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού και των λειτουργιών της εταιρείας, στην υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, στην ψηφιοποίηση, καθώς και στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής της εταιρείας.
Ο ίδιος δήλωσε: ‘’Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση παραλαμβάνω σήμερα το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, μια διάκριση που αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών μας να ξεπεράσουμε τα όρια και να συμβάλλουμε σε μια πιο καινοτόμα, εξωστρεφή και βιώσιμη επιχειρηματική πραγματικότητα.
Αυτό το βραβείο δεν είναι απλώς μια επιβράβευση, αλλά και μια υπενθύμιση της ευθύνης μας να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, επενδύοντας σε λύσεις που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα των ανθρώπων και προστατεύουν το περιβάλλον. Ανήκει στους ανθρώπους μας – σε εκείνους που με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πάθος αποτελούν την καρδιά της εταιρείας μας. Ανήκει επίσης στους συνεργάτες μας, που μοιράζονται το όραμά μας και το πάθος για αριστεία, αλλά και στους πελάτες μας, που μας στηρίζουν και μας εμπνέουν να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.’’
Λίγα λόγια για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων:
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό "Βίκος" το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.
Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά "Βίκος", με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα. To 2024 η εταιρεία λανσάρει στην αγορά τα Βίκος Cool Tea σε νέα, πρακτική συσκευασία αλουμινίου στις ίδιες αγαπημένες γεύσεις: Λεμόνι, Ροδάκινο και Πράσινο Τσάι με Λεμόνι και Μηδέν Ζάχαρη.
Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό "ΥΑΣ", το φυσικό μεταλλικό νερό "Μιτσικέλι" και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.
Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.