Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο. 

Στο διήμερο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο City of Dreams, στη Λεμεσό, στις 7-8 Δεκεμβρίου, με διαδικτυακή και φυσική παρουσία, έδωσαν το παρών περισσότεροι από 500 ηγέτες του κλάδου, οραματιστές και καινοτόμοι από τον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

20women 4

Η ατζέντα του συνεδρίου:

Ημέρα 1: Μια ματιά στο μέλλον

Το συνέδριο ξεκίνησε με τη συναρπαστική ομιλία του Georg Hauer, που εστίασε στο ενδιαφέρον ερώτημα "Πώς θα είναι ο τραπεζικός τομέας το 2035;". Τα πάνελ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας κάλυψαν διάφορα θέματα, από την ανατρεπτική φύση της ενσωματωμένης χρηματοδότησης και το εξελισσόμενο τοπίο των νεοτραπεζών έως τον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης ψηφιακών πληρωμών, τον αντίκτυπο των αναδυόμενων τεχνολογιών και το μέλλον του fintech στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Ημέρα 2: Προοπτικές

Η Laura Rofe καθήλωσε το κοινό με την κεντρική ομιλία της με θέμα "ESG, το Μέλλον των Πληρωμών", δίνοντας τον τόνο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με διεθνείς στρατηγικές επιτυχίας στο fintech, τη διχοτόμηση των επενδύσεων VC και το μέλλον της διαχείρισης πλούτου. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό πάνελ με θέμα "Women in Tech", που είχε στόχο να αναδείξει τη συμβολή εμπνευσμένων γυναικών στον κλάδο της τεχνολογίας.

Περισσότερα για τους ομιλητές και την ατζέντα στο fintechexpo.eu.

Ευχαριστίες

Η Aivitam Ventures εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στους συνεργάτες της, των οποίων η καινοτομία και η υποστήριξη είχε ως αποτέλεσμα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας σε όσους συμμετείχαν στο συνέδριο. Ειδική αναφορά έκανε στον Platinum Partner, payabl., η διορατικότητα του οποίου συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου. 

Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή της στη Soft2Bet, την Ameetee, τη Vidby και τη CDA Group για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους.

Οι γνώσεις που κοινοποιήθηκαν, οι συνεργασίες που δημιουργήθηκαν και οι καινοτόμες ιδέες που ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια The Future of Fintech Summit 2023 έχουν αναμφίβολα αναδειξει τις προοπτικές του fintech. Η Aivitam Ventures ανυπομονεί να συνεχίσει αυτό το ταξίδι εξερεύνησης και καινοτομίας τα επόμενα χρόνια.

Ενημερώσεις και πληροφορίες για το συνέδριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: LinkedIn, Twitter, Instagram και Facebook.

 

Περισσότερα από Forbes

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023 - Success Case as the Inaugural Event

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus "20 Women in Tech Awards 2023": Μια βραδιά γιορτής, αναγνώρισης και έμπνευσης

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 150 διακεκριμένοι καλεσμένοι, αποτέλεσε μια γιορτή που είχε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα αξιόλογα επιτεύγματα των γυναικών που διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Rising to the Top: Συμβουλές ειδικών για γυναίκες που αναζητούν ηγετικό ρόλο στην καριέρα τους

Στις 8 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων "Women in Tech" του Forbes Cyprus στη Λεμεσό.

Αξιοποιώντας το μέλλον του Fintech: Τελειώνει ο χρόνος για εγγραφές στο Forbes Cyprus Future of Fintech Summit

Καθώς ο χρηματοπιστωτικός κόσμος συνεχίζει να αναδιαμορφώνεται από τη δύναμη της τεχνολογίας, το Forbes Cyprus Future of Fintech Summit powered by payabl. αναδεικνύεται σε σημαντικό συμβάν και τα χρονικά περιθώρια για να λάβετε μέρος λήγουν.

1ο Real Estate Conference του Capital.gr και του Forbes Greece "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate"

Οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις που παρουσιάζει η εγχώρια αγορά ακινήτων τέθηκαν στο επίκεντρο του 1ου Real Estate Conference, το οποίο διοργάνωσε το Capital.gr και το Forbes Greece.

Δείτε το συνέδριο real estate που διοργάνωσαν το Capital.gr και το Forbes Greece

Με θέμα "Το Παρόν - το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate".

Ενδυναμώνοντας τη γυναικεία ηγεσία: Συμβουλές από κορυφαίες γυναίκες στην τεχνολογία

Στο δυναμικό πεδίο της τεχνολογίας, το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων παραμένει μια πρόκληση, καθώς μόλις το 32% των γυναικών κατέχουν υψηλές θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Το Forbes Cyprus αποκαλύπτει τη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit

Το Forbes Cyprus ανακοινώνει τις τελευταίες προσθήκες στη διακεκριμένη λίστα ομιλητών του The Future of Fintech Summit, μιας κορυφαίας παγκόσμιας εκδήλωσης, powered by payabl., που θα πραγμαοποιηθεί στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Forbes 30 Under 30 Greece: Δείτε το event που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στις 6/11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου η ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά η ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr.