Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο. 

Στο διήμερο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο City of Dreams, στη Λεμεσό, στις 7-8 Δεκεμβρίου, με διαδικτυακή και φυσική παρουσία, έδωσαν το παρών περισσότεροι από 500 ηγέτες του κλάδου, οραματιστές και καινοτόμοι από τον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

20women 4

Η ατζέντα του συνεδρίου:

Ημέρα 1: Μια ματιά στο μέλλον

Το συνέδριο ξεκίνησε με τη συναρπαστική ομιλία του Georg Hauer, που εστίασε στο ενδιαφέρον ερώτημα "Πώς θα είναι ο τραπεζικός τομέας το 2035;". Τα πάνελ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας κάλυψαν διάφορα θέματα, από την ανατρεπτική φύση της ενσωματωμένης χρηματοδότησης και το εξελισσόμενο τοπίο των νεοτραπεζών έως τον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης ψηφιακών πληρωμών, τον αντίκτυπο των αναδυόμενων τεχνολογιών και το μέλλον του fintech στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Ημέρα 2: Προοπτικές

Η Laura Rofe καθήλωσε το κοινό με την κεντρική ομιλία της με θέμα "ESG, το Μέλλον των Πληρωμών", δίνοντας τον τόνο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με διεθνείς στρατηγικές επιτυχίας στο fintech, τη διχοτόμηση των επενδύσεων VC και το μέλλον της διαχείρισης πλούτου. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό πάνελ με θέμα "Women in Tech", που είχε στόχο να αναδείξει τη συμβολή εμπνευσμένων γυναικών στον κλάδο της τεχνολογίας.

Περισσότερα για τους ομιλητές και την ατζέντα στο fintechexpo.eu.

Ευχαριστίες

Η Aivitam Ventures εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στους συνεργάτες της, των οποίων η καινοτομία και η υποστήριξη είχε ως αποτέλεσμα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας σε όσους συμμετείχαν στο συνέδριο. Ειδική αναφορά έκανε στον Platinum Partner, payabl., η διορατικότητα του οποίου συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του συνεδρίου. 

Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή της στη Soft2Bet, την Ameetee, τη Vidby και τη CDA Group για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους.

Οι γνώσεις που κοινοποιήθηκαν, οι συνεργασίες που δημιουργήθηκαν και οι καινοτόμες ιδέες που ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια The Future of Fintech Summit 2023 έχουν αναμφίβολα αναδειξει τις προοπτικές του fintech. Η Aivitam Ventures ανυπομονεί να συνεχίσει αυτό το ταξίδι εξερεύνησης και καινοτομίας τα επόμενα χρόνια.

Ενημερώσεις και πληροφορίες για το συνέδριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: LinkedIn, Twitter, Instagram και Facebook.

 

Περισσότερα από Forbes

2o Real Estate Conference: Τα κτίρια προσαρμόζονται στην πράσινη μετάβαση

Η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στον κλάδο των ακινήτων και η προσαρμογή των κτιρίων στην πράσινη μετάβαση ήταν το θέμα της συζήτησης.

2o Real Estate Conference: "Ένα στα τέσσερα ακίνητα που βγαίνει σε πλειστηριασμό πλέον πουλιέται"

Πώς τράπεζες και servicers προωθούν στην αγορά τα "κόκκινα" ακίνητα.

2o Real Estate Conference: Οι ΑΕΕΑΠ είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτες, επενδυτές και developers ακινήτων

"Στην Ελλάδα ωστόσο δεν έχουν την αναγνωρισιμότητα που έχουν στο εξωτερικό".

2o Real Estate Conference: Η επενδυτική βαθμίδα έχει βάλει την Ελλάδα στα ραντάρ θεσμικών επενδυτών του τουρισμού

"Το φαινόμενο του υπερτουρισμού υφίσταται τα τελευταία 15-20 χρόνια, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να υπάρξει ισορροπία μεταξύ τουριστικής ανάπτυξης και ντόπιων κοινωνιών".

Κ. Χατζηδάκης στο 2ο Real Estate Conference: Το φθινόπωρο νέες παρεμβάσεις για το στεγαστικό πρόβλημα

Επιτάχυνση της αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

2o Real Estate Conference: Κοντά στα υψηλά του 2007, αλλά με πιο ποιοτική ζήτηση, η αγορά ακινήτων

"Η εικόνα της αγοράς είναι τόσο καλή, που δεν θέλουμε τα πράγματα να πάνε ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα".

2o Real Estate Conference - Η άνοιξη του κατασκευαστικού κλάδου μετά από έναν μακρύ χειμώνα

Ο κατασκευαστικός κλάδος βρίσκεται σε έντονη αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια, αλλά συνεχίζει να γνωρίζει σημαντικές προκλήσεις, όπως την αύξηση του κατασκευαστικού κόστους και την έλλειψη προσωπικού, επισήμαναν οι κ.κ. Νίκος Νικολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της TenTec, Τζωρτζίνα Μητσοτάκη, Τεχνική Διευθύντρια Ανάπτυξης Ακινήτων του ομίλου Intrakat και Γιώργος Στασινός, πρόεδρος του ΤΕΕ μιλώντας στο 1ο πάνελ του δεύτερου real estate conference που διοργανώνουν το Capital.gr και η ελληνική έκδοση του Forbes με τίτλο "Real Estate και Ελληνική Οικονομία, νέοι δρόμοι προοπτικές και ευκαιρίες".

Ά. Σκέρτσος: Μύθος ότι υπάρχει υπερεπένδυση στα ακίνητα στην Ελλάδα

Η αγορά ακινήτων βρίσκεται σε μια φάση δυναμικής ανάκαμψης, με πολλές προκλήσεις, ωστόσο, που έχουν να κάνουν με τη μακρά αποεπένδυση στον κλάδο, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη του 2ου Real Estate Conference που διοργανώνουν το Capital.gr και η ελληνική έκδοση του Forbes magazine. Το επενδυτικό κενό σε σχέση με την Ευρώπη βρίσκεται κυρίως στις παραγωγικές επενδύσεις, λένε κάποιοι, ωστόσο το 70% του επενδυτικού κενού μας σε σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες αφορά στα ακίνητα, υπογράμμισε ο κ. Σκέρτσος.

2o Real Estate Conference: Ένα στα τέσσερα ακίνητα που βγαίνει σε πλειστηριασμό πλέον πουλιέται

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου real estate conference που διοργάνωσε το Capital.gr και η ελληνική έκδοση του Forbes.

Forbes Cyprus: The Future of Fintech Summit 2023 - Success Case as the Inaugural Event

Η Aivitam Ventures, μαζί με το Forbes Κύπρου, πραγματοποίησαν το The Future of Fintech Summit 2023, το πρώτο συνέδριο του είδους του στην Κύπρο.

Forbes Cyprus "20 Women in Tech Awards 2023": Μια βραδιά γιορτής, αναγνώρισης και έμπνευσης

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 150 διακεκριμένοι καλεσμένοι, αποτέλεσε μια γιορτή που είχε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα αξιόλογα επιτεύγματα των γυναικών που διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Rising to the Top: Συμβουλές ειδικών για γυναίκες που αναζητούν ηγετικό ρόλο στην καριέρα τους

Στις 8 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων "Women in Tech" του Forbes Cyprus στη Λεμεσό.