Huawei Watch Ultimate Design και Huawei Watch GT4

Huawei Watch Ultimate Design και Huawei Watch GT4

ADVERTORIAL 

Αναζητάτε ένα smartwatch που συνδυάζει εξαιρετικό στυλ µε κορυφαία τεχνολογία; Τα HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN και HUAWEI WATCH GT4 είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ας δούµε παρακάτω τους λόγους που αιτιολογούν την απάντηση. 

Ένα smartwatch υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, το πολυτελές µε αυθεντικό φινίρισµα µε χρυσό 18 καρατίων στη στεφάνη και εξαιρετικά λειτουργικό ρολόι, έχει σχεδιαστεί για τους πρωτοπόρους και οραµατιστές τού σήµερα. Μπορεί να φορεθεί από επαγγελµατικές συναντήσεις µέχρι και πολυτελείς εκδηλώσεις! Είναι κατασκευασµένο από κράµα χρυσού 18Κ, µε µια µοναδική αναλογία µεταλλικών στοιχείων που καταφέρνει να διατηρήσει κατά 75% την περιεκτικότητα σε χρυσό. Επιπλέον, η στεφάνη του ρολογιού αποτελείται από έξι ειδικά τµήµατα τοποθετηµένα µε το χέρι µέσω ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερµό κεραµικό καλούπι.

Εάν, λοιπόν, ανήκετε σε αυτούς που δεν συµβιβάζονται και θέλουν η πολυτέλεια να βρίσκεται... στον καρπό του χεριού τους, τότε το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι αυτό που θέλετε! Εστιάζοντας στην καινοτοµία, τη λειτουργικότητα αλλά και στην υψηλή αισθητική, η Huawei δηµιούργησε την επιτοµή της πολυτέλειας. Με επιχρυσωµένα στοιχεία στη στεφάνη µε τεχνολογία επίστρωσης PVD (Physical Vapor Deposition) και χάραξη µε λέιζερ, όπου περίτεχνοι χαρακτήρες χαράσσονται στο εξωτερικό του smartwatch µέσω µιας τριπλής διαδικασίας 5 micron για µια άψογη υφή, αυτό το smartwatch ήρθε για να αλλάξει όσα γνωρίζατε για τα ρολόγια. 

Κάθε επίσηµη περίσταση απαιτεί ένα high-end, µε σύγχρονο σχεδιασµό κόσµηµα. Για τον λόγο αυτό, το smartwatch έρχεται µε τη δική του αποκλειστική πρόσοψη, αλλά, φυσικά, µπορείτε να επιλέξετε πάνω από 25.000 προσόψεις ρολογιών από το επίσηµο κατάστηµα HUAWEI Watch Face.

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι πλήρως λειτουργικό, καθώς διαθέτει µπαταρία µε διάρκεια ζωής έως και 2 εβδοµάδες, ενώ φορτίζει έως και 25% σε µόλις 10 λεπτά! 

Αξίζει να σηµειωθεί, επίσης, ότι η Huawei διασφαλίζει ότι το ρολόι δεν θα φθαρεί µε τον χρόνο, καθώς δίνει τη δυνατότητα βασικής συντήρησης 2 ετών και διεθνή εγγύηση, µαζί µε άλλες παροχές για µια προσεκτική και ξέγνοιαστη εξυπηρέτηση.

πιν

HUAWEI WATCH GT4: Αρµονικός συνδυασµός τεχνολογίας και µόδας

Παράλληλα, υπάρχει και η επιλογή του HUAWEI WATCH GT4, το οποίο "παντρεύει" µε αρµονικό τρόπο την τεχνολογία µε τη µόδα, καθώς συνδυάζει µε στυλ τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά µε τεχνολογικές καινοτοµίες και λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, χωρίς ωστόσο να θυσιάζεται η αισθητική του. Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο Mo Farah – θρύλος του αθλητισµού και κάτοχος πολλών χρυσών µεταλλίων: "Εδώ και πολλά χρόνια είµαι περήφανος που χρησιµοποιώ τα wearables της Huawei για να παρακολουθώ τη δραστηριότητα και τις µετρήσεις µου, µε ακρίβεια. Τώρα, που έχω κρεµάσει τα αθλητικά µου παπούτσια –επαγγελµατικά τουλάχιστον–, ανυποµονώ να απολαύσω τη ζωή λίγο περισσότερο, να βγω έξω, στην πόλη. Εκεί είναι που τα ρολόγια της Huawei λάµπουν πραγµατικά. Φαίνονται τόσο υπέροχα όσο είναι!". Με τη σειρά HUAWEI WATCH GT4 µπορείτε να απολαύσετε ένα πραγµατικά κορυφαίο και άκρως µοντέρνο smartwatch, επιλέγοντας ένα από τα εντυπωσιακά νέα οκταγωνικά σχέδια των 46mm ή τον κοµψό σχεδιασµό 41mm που µοιάζει σαν αιωρούµενο κόσµηµα.

Φυσικά, όλα τα smartwatches της Huawei είναι συµβατά µε iOS και Android.

Περισσότερα από Forbes

Το Starlink του Έλον Μασκ κερδίζει έδαφος στην ελληνική αγορά ίντερνετ

Σε έναν υπολογίσιμο παίκτη στην εγχώρια αγορά παροχής διαδικτύου εξελίσσεται σταδιακά το Starlink, το δορυφορικό ίντερνετ, το οποίο προσφέρεται από την SpaceX.

Neuralink: Πώς ο Elon Musk ανοίγει το "Κουτί της Πανδώρας" με τα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο

Η έλλειψη διαφάνειάς του παραβιάζει επιστημονικούς - ηθικούς κανόνες και θέτει σοβαρά ερωτήματα.

Τελικά χακαρίστηκαν τρια εκατομμύρια "έξυπνες οδοντόβουρτσες";

Μια viral ιστορία για τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση μέσω "ρομπότ του διαδικτύου"

2+4 μετοχές τεχνολογίας με αξιοπρόσεκτες μερισματικές αποδόσεις

Οι "Magnificent 7" βρίσκονται σε κορεσμό - επομένως μπορούμε να στραφούμε σε λιγότερο δημοφιλείς επιλογές.

Οι μετοχές της Meta σημειώνουν ρεκόρ - Πώς αναδύθηκαν από τη βουτιά του 77% και το φιάσκο του Metaverse

Η Meta κατέγραψε την Παρασκευή την υψηλότερη τιμή μετοχής όλων των εποχών.

Το gamification μέλλον της fintech και της τραπεζικής: 5 μαθήματα από το iGaming

Το gamification είναι εδώ και καιρό τομέας ενδιαφέροντος για τράπεζες και εταιρείες fintech.

Η Huawei ορίζει τις τάσεις στα wearables

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, η Huawei παρουσίασε το άμεσο προϊοντικό της μέλλον.

Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη ενισχύει την οικονομική απάτη και την κάνει πιο δύσκολο να εντοπιστεί

H τεχνητή νοημοσύνη εξοπλίζει τους απατεώνες με νέα ισχυρά όπλα.

Wall: Το δύσκολο καλοκαίρι των "Magnificent-7" - Έχασαν κεφαλαιοποίηση $148 δισ.

Στον αντίποδα 4 πετρελαϊκές σημείωσαν ράλι άνω του 28% έκαστη.

Apple: Τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 15

Τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone καθώς και του νέου smartwatch της σειράς 9.